Senaste Nyheter

~ Allt om Finans, Räntor och Banklån

Kalkylera dig fram till en sund ekonomi

10-07-2016

En sund ekonomi är inte självklart för alla. Det är lätt att leva över sina tillgångar men du kan minska risken att det drabbar dig om du göra en kalkyl över din ekonomi. Kalkylen behöver inte vara avancerad eller svår. Den lättaste kalkylen är helt enkelt en summering av alla dina inkomster på ena sidan och en summering av dina utgifter på den andra sidan. Då ser du direkt hur mycket pengar du har kvar till sparandet eller nöje.

Klicka här för att läsa mer...

Gör en budget över dina inkomster och utgifter och se om det finns utgifter du kan dra ner på. Spara kvitton eller använd din banks digitala verktyg för att få koll på dina småutgifter. Jämför avtal och priser för att se om du kan spara in på onödiga utgifter.

Få pengarna att räcka längre

10-07-2016

Tips! Använd Konsumentverkets budgetkalkyl och magasinet Koll på pengarna. Där kan du jämföra dina kostnader med Konsumentverkets beräkningar. Kanske kan du minska kostnaderna i några områden.

Klicka här för och läs mer...

Skaffa och använd en Kassabok, det finns motsvarande appar och digitala verktyg på internet. I sagd Kassabok så för du in alla sparade kvitton. Du kommer snabbt se vart du slösar pengar och du kommer tröttna på alla kvitton, vilket borde föra dig i rätt riktning enklare och snabbare!


Om MittBankLån

Vi har skapat MittBanklån.se för dig som letar efter ett billigt snabblån med låg ränta och goda villkor. I denna översikt kan du snabbt få en överblick över de billigaste och bästa snabblånen.

Copyright © 2022
MittBanklån.se | Alla Rättigheter Reserverade