Våra anslutna Långivare

~ Totalt 22st Långivare


Advisa har samlat ett tjugotal banker för att hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dig.

Varje månad hjälper vi tusentals svenskar att jämföra lån och sänka sin ränta på lån.

Besök Advisa


Vi vill bidra till en bättre värld genom att skapa ekonomiska möjligheter för människor från alla samhällsskikt.

Vi ser att bygga partnerskap, inte enbart grundar sig på siffror, utan även på valuta idéer.

Besök Marginalen Bank


Vi jämför tjänster från över 350 företag, både jättarna och uppstickarna.

Compricer är helt kostnadsfritt för dig som konsument, istället får vi betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån.

Besök Compricer


Skandia är en av Sveriges största oberoende kundägda bank- och försäkringskoncerner.

Vi erbjuder sparande med garanti, fondsparande, försäkringar för hälsa och trygghet, banktjänster och rådgivning.

Besök Skandia


Bank Norwegian är en internetbank för privatmarknaden. Banken säljer enkla, standardiserade inlåning- och utlåningsprodukter via internet.

Vi ska, med hjälp av tekonologi och innovation, förse våra kunder med de bästa lösningarna för köp och användning av finansiella tjänster över internet. Du ska alltid ha tillit till att du får en av marknaden bästa villkor som kund hos oss

Besök Norwegian


Lendify är en marknadsplats för lån mellan privatpersoner. Hos oss möts privata långivare och låntagare på förmånliga villkor som gynnar båda parter.

Vi sköter hela den administrativa processen, från granskning av låneansökningar och upprättande av avtal mellan låntagare och långivare, till utbetalning av lån och administrering av betalningar.

Besök Lendify


Tillsammans med L’EASY Minilån kan vi skräddarsy den lösning, som passar dig.

Du behöver ingen säkerhet för lånet och vi lägger oss inte i vad pengarna skal användas till. Du kan själv påskynda utbetalningen av ditt lån genom att underteckna kontrakten med BankID eller e-legitimation.

Besök L'EASY Minilån


L’EASY är ett större bolag som funnits sedan 1985. L’EASY har varit mest känd inom uthyrning, finansiering och försäljning av främst hemelektronik.

L’EASY erbjuder nu även utlåning av pengar upp till 25000kr.

Besök L'EASY Banklån


Arcadia Finans är en relativt ny låneföremedlare som hjälper dig att få ett billigt privatlån. Precis som hos alla andra låneförmedlarna tvingar de bankerna att konkurrera med varandra om din ansökan vilket pressar räntan för lånet.

Arcadia Finans har sitt säte i Helsingfors men riktar sig även till svenska kunder och all kontakt sker på Svenska.

Besök Arcadia Finans


Axo Finans är en oberoende låneförmedlare som förmedlar lån till Sveriges ledande låneinstitut och banker.

Vi är en nordisk aktör som har funnits sedan 2009 och här i Sverige har vi vårt huvudkontor i Göteborg. Vi skickar din ansökan till de banker vi samarbetar med, vilket gör det enklare för oss att hitta ett privatlån som är anpassat efter dina behov. Vi samarbetar med flera banker vilket innebär att vi får flera låneerbjudande. Därefter kontaktar vi dig för att presentera det bästa erbjudandet.

Besök Axo Finans


Bigbank är en bank specialiserad på lån- och sparprodukter för konsumenter.

Vi grundades i Estland 1992, och hette ursprungligen Baltic Investment Group, vilket senare blev det lite enklare – Bigbank. Vi finns idag i åtta Europeiska länder – från Spanien i söder till Finland i norr. Inom koncernen arbetar ca 450 personer.

Besök Bigbank


Vi tycker inte att något som hände igår ska behöva påverka hur din situation ser ut imorgon.

Vi kan alla hamna i svårigheter ibland och då kan man behöva hjälp och någon som tror på att man kan förändra sin situation. Vi är intresserade av hur din betalningsförmåga kommer bli, inte hur den varit. Därför kan vi erbjuda lån även om du har en gammal betalningsanmärkning.

Besök Cashbuddy


Consector är en låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort.

Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna.

Besök Consector Finans


GoodCash uppfyller alla de villkor som krävs för att du som låntagare ska känna full tillit och trygghet. Vi skiljer oss från många andra låneinstitut genom att fokusera på din ekonomiska framtid i stället för din ekonomiska historik.

Hos oss är exempelvis en gammal betalningsanmärkning inte ett skäl nog att avböja en låneansökan. Något som annars är vanligt i det allt tuffare klimatet hos banker och andra finansiella aktörer. Vi vet att man ibland kan hamna i ekonomisk knipa. Vi vet också att denna situation kan förändras till det bättre. Oavsett vad finns vi till för dig som enkelt och snabbt vill ha ett lån.

Besök GoodCash


ICA Banken startade sin verksamhet 2001 och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och banken har sitt säte i Stockholm, Solna. Antalet anställda uppgår till drygt 300.

Banken har cirka 3,6 miljoner kunder i kundbasen varav ungefär 660 000 utnyttjar banktjänsterna. Närmare 600 000 kunder är innehavare av något av ICA Bankens bankkort.

Besök ICA Banken


Med KlickLån kan du enkelt och utan besvär låna pengar online. Du får låg, individuellt anpassad, ränta, en avbetalningsperiod på 12-60 månader och du behöver inte lämna säkerhet för lånet eller komma med långa förklaringar om varför du vill ha ett kontantlån.

Du får svar så fort du har fyllt i formuläret och du kan skriva under låneavtalet med e-signering och få in pengarna på ditt konto samma dag som lånet godkänns.

Besök Klicklån


Vi är en del av den norska B2 Holdingkoncernen som bedriver verksamhet med finansiella tjänster i flertalet europeiska länder. Läs mer om B2 Holding här.

Vi erbjuder mindre lån, upp till 20 000 kronor, under en låneperiod på upp till fem år. Vår strävan är att vara ett enkelt och tryggt alternativ på en marknad med många olika aktörer.

Besök Kontant Finans


Lånar du via Lendo tas endast en kreditupplysning oavsett antal banker som behandlar din låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda.

Lendo förmedlar privatlån mellan 5 000 - 500 000 kr, även kallade blancolån, utan säkerhet som är avsedda för konsumtion. Olika banker har olika benämningar i marknadsföringssyfte på privatlån som t.ex. enkla lånet, medlemslånet och fritidslånet men gemensamt för alla är att ingen säkerhet krävs vilket gör dem till ett privatlån.

Besök Advisa


Leta Lån samarbetar med 18 banker, exempelvis med storbanken Swedbank och många mindre nischbanker som Marginalen Bank, Ikano, Wasa Kredit och Resurs bank. De samarbetar även med Big Bank som du hittar direkt hos oss.

Även om Leta lån menar att de samarbetar med Lendo så är Leta Lån mer eller mindre bara ett nytt varumärke som ägs av Lendo AB. Det spelar naturligtvis ingen roll eftersom Lendo är en bra prispressare när det gäller privatlån. Såväl stora som små banker måste konkurrera om dig vilket gör att du kan få en mycket bra ränta i slutänden.

Besök Leta Lån


Loanmarket är en helt ny låneförmedlare som förmedlar lån på 5000 – 400 000 kr.

Loanmarkets enkla hemsida kanske inte ser mycket ut för världen (den är mycket enkel och nästan löjligt avskalad) men vi gillar tydligheten och det simpla ansökningsformuläret som möter oss direkt på deras förstasida. Och sedan är det inte så dumt att räntan är från bara 3,25 %. Det här är alltså en låneförmedlare för dig som är ute efter ett så billig lån som möjligt.

Besök Loanmarket


Genom MyLoan görs bara en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) men din ansökan behandlas av ett flertal banker och låneinstitut. Du slipper med andra ord att ansöka om lån hos varje bank och dra på dig onödigt många kreditupplysningar som försämrar din kreditvärdighet.

Genom vår tjänst startas en budgivning mellan långivarna om dig som kund där du enkelt får ta del av deras erbjudande och välja det alternativ som passar dig bäst. Vår tjänst är helt kostnadsfri för dig som låntagare och du får samma erbjudande från bankerna som om du hade vänt dig till dem direkt.

Besök MyLoan


Vår drivkraft är att stärka dig som låntagare i förhållande till bankerna.

Vi vet att konkurrens är nyckeln till bra lånevillkor, därför utvecklar vi smarta och kraftfulla tjänster som gör det enkelt att ställa banker och kreditgivare mot varandra och låta dom tävla om dig som kund.

Besök Reducero


Vi vill på alla sätt underlätta för konsumenter som är i behov av ett lån, eller i behov av att samla sina lån och krediter på ett och samma ställe för att få mer kvar att leva på, varje månad året om. Vi erbjuder även våra kunder ett av marknadens mest attraktiva sparande med enkla villkor och alltid till en hög ränta.

Vi ger våra kunder prisgaranti på privatlån. Om du skulle beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare i Sverige, lovar vi att matcha deras erbjudande. Vi vill försäkra oss om att våra kunder erbjuds villkor av oss som tål att jämföras.

Besök SevenDay


Sparlån är ett privatägt företag som bedriver s.k. Peer-to-Peer-Lending(P2P) verksamhet. Affärsidén består i att förmedla krediter mellan Låntagare och Långivare på den svenska och europeiska kreditmarknaden.

Låntagarna är konsumenter som behöver låna pengar men som inte har annan säkerhet att ställa för krediten annat än sin personliga återbetalningsförmåga. Långivarna är privatpersoner, företag och institutioner som vill låna ut pengar som en investering.

Besök Sparlån


Sedan 1970 har vi arbetat för att du ska kunna finansiera det som betyder något för dig. Ända sedan dess har det varit viktigt för oss att ge dig seriös och personlig service. Detta gäller fortfarande – vi är 35 medarbetare som från vårt kundcenter i Solna utanför Stockholm varje dag är redo att hjälpa dig och besvara dina frågor.

Det är din privatekonomi det handlar om. Därför skapar vi finansieringslösningar som kan anpassa sig efter dina individuella behov. Detta ger dig fler valmöjligheter, och våra lösningar är flexibla så att de löpande kan följa din livssituation.

Besök Thorn Privatfinans


WebFinanse är utformad för att göra det enkelt för dig att välja finansiella tjänster.

De senaste två åren, upptäckte mer än 250 000 personer i Norge och Sverige om hur våra tjänster har gjort det lätt att få finansierings erbjudanden online, utan kostnad eller förpliktelse. WebFinanse ägs av Leads AS, som sedan 2011 har arbetat uteslutande med webbtjänster.

Besök Webfinans


Zmarta hjälper dig alltid att hitta de bästa alternativen för dina pengar, oavsett om det gäller lån, försäkring, kreditkort eller sparande.

Vi har funnits här länge och du kan lita på att vi fortsätter att finnas här. Dessutom kan du lita på att resan är långt ifrån slut. Vi har massor av idéer och snart lanserar vi fler tjänster som alla handlar om samma sak; att hjälpa och underlätta för dig i dina finansiella val.

Besök Zmarta


Kredit 365 bedriver mikrolånverksamhet i Sverige och drivs av Folkefinans AS Norge Filial Sverige.

Folkefinans AS Norge Filial Sverige står under tillsyn av Finansinspektionen och har licens från norska Finansdepartementet att bedriva kredit- och finansverksamhet. Kredit 365 är en av de ledande aktörerna inom snabblån och sms lån. Vår konkurrensfördel består av service, snabbhet och tillgänglighet. Våra generösa öppettider gör det möjligt för kunderna att dagligen kontakta oss med frågor och synpunkter.

Besök Kredit365


Vårt motto är ”Pengar för den moderna människan” och det står för snabba, enkla och kostnadseffektiva krediter när du behöver det.

Nya Vivus är en så kallad kreditlina, som betyder att du ansöker om en kredit som blir insatt direkt på ditt konto. Du kan sedan välja att betala tillbaka hela eller delar av krediten varje månad, samt ansöka om att ta ut mer pengar upp till din kreditgräns. För att få låna behövs ingen säkerhet eller krångliga ansökningshandlingar. Du bestämmer själv hur mycket du vill ansöka om, från 500 – 20 000 kr i 7 – 30 dagar.

Besök Vivus


ViaConto erbjuder flexibla korttidslån lånebelopp upp till 10 000 kr och återbetalningstid upp till 90 dagar.

För belopp över 3000 kr kan Låntagaren välja återbetalningstid upp till 90 dagar. Lån med 60 dagars löptid återbetalas i två lika stora delbetalningar och lån med 90 dagars löptid återbetalas i tre lika stora delbetalningar. Låntagaren kan ansöka om lån genom ViaContos webbplats www.viaconto.se eller per SMS. Ansökan per SMS kan endast ske efter att Låntagaren har registrerat sig och skapat ett användarkonto på ViaContos webbplats. Registreringen behöver ske bara första gången Låntagaren ansöker om lån.

Besök Viaconto


Strandiafinans.se är ett varumärke som tillhör SMS Pengar Norden AB och tidigare SMSFinans.se.

Sedan år 2007 är Strandiafinans ett registrerat varumärke. Idag är vi ledande på SNABBLÅN och erbjuder en säker lånehantering och kunnig kundvänlig kundtjänst. Välkommen idag att låna mellan 500 kr till 10 000 kr med ett av Sveriges bästa, säkraste och kundvänligaste SMSLÅN.

Besök Strandia Finans


Vi erbjuder lån upp till 10 000 kr i 30, 60 eller 90 dagar. Denna typ av lån brukar i folkmun kallas SMS lån och är en relativt ny företeelse som blivit väldigt populär bland svenskarna. Våra kunder använder vår tjänst av många olika anledningar, exempelvis för att hantera mindre oförutsedda utgifter Rent praktiskt fungerar det så att du ansöker om ett lån via antingen SMS, telefon eller direkt här på webben. Det vanligaste är att du ansöker gratis direkt via hemsidan.

I de allra flesta fall får du som kund omedelbart ett besked huruvida du beviljats ett lån eller inte. Om du beviljas lånet tar det normalt mellan några timmar upp till en bankdag innan beloppet du lånat är på ditt konto.

Besök SMSPengar


Risicum Capital AB grundades år 2005 och är numera en del av koncernen DFC Nordic AB. Risicum AB som inledde sin verksamhet under januari månad 2008 är ett privatägt svenskt aktiebolag som är registrerat hos Finansinspektionen. Risicum följer lagstiftning och god sed för kreditgivning enligt gällande lagar och regelverk.

Vårt moderbolag DFC Global Corp. är ett amerikanskt aktiebolag med verksamhet i både Europa och Nordamerika. Detta gör oss en del av världens största företag inom konsumentkrediter och speciellt lån utan säkerhet. Koncernen anställer idag över 5000 personer på över 1000 verksamhetsställen.

Besök Risicum


Nanoflex erbjuder snabbt och enkelt förmånliga snabblån på mellan 500 kr – 10 000 kr utan säkerhet, i upp till 3 månader. Från 61 dagar till 90 dagar. Vi har marknadens mest mångsidiga och flexibla urval av snabblån.

Vårt mål är att tryggt och bekvämt förse våra kunder med mindre lån för tillfälliga behov.

Besök NanoFlex


Vi vill hjälpa våra kunder i vardagen genom att erbjuda ett enkelt, säkert och tryggt sätt att låna pengar.

Vi är ingen traditionell bank med dyra omkostnader i form av flådiga kontor och onödigt mycket personal. Vi är ett nytänkande kreditmarknadsbolag med ambitionen att vara snabba och effektiva i vårt sätt att jobba. Det lönar sig för dig som kund genom att vi kan erbjuda dig riktigt bra priser och villkor. Vi har inga “från räntor”, här får alla samma låga pris oavsett vem du är.

Besök Meddelandelån


Våra kunder kan lita på att det inte kommer några överraskningar vare sig det är frågan om kundservice, lånevillkor eller prissättning.

Våra produkter är precis som de presenteras, inga dolda kostnader. Kunden är viktig för oss och vi lägger stor vikt på att förstå kunden och de olika omständigheter som man kan råka ut för i livet. Vi tror även på en rimlig och tydlig prissättning. Det är naturligtvis självklart att lån utan säkerhet innehåller större risker, därför även högre räntor, än ett lån med säkerhet och borgensmän som ett bostadslån från banken har.

Besök Lånbutiken


Kundfinans som varumärke drivs utav bolaget SMS Pengar Norden AB (556221-6902) med sitt säte i Uppsala. Vi erbjuder mindre krediter till konkurrenskraftiga priser på 500 till 12 000 kronor på 30 till 90 dagar.

Kundfinans grundades 2006 och har sedan start lämnat ut krediter på över 200 miljoner kronor till tusentals nöjda kunder, styrkan med kundfinans är dess enkla produkter och kundvänlig hemsida och kundtjänst.

Besök Kundfinans


SMS lån eller så kallade snabblån har snabbt blivit en populär tjänst i Sverige. Här hos Expresskredit så kan du säkert och bekvämt låna med ett av marknadens enklaste och flexibla sms lån.

Expresskredit som varumärke har funnits sedan 2008 och kreditgivaren bakom Expresskredit (SMS Pengar Norden AB, 556221-6902) har sedan april 2007 gett ut snabblån och smslån på över 800 miljoner svenska kronor.

Besök Expresskredit


Vi erbjuder korttidslån utan säkerhet till kvalificerade kunder genom en enkel och snabb ansökningsprocess.

Låneperioderna hos oss kan vara från 5 till 30 dagar. En person som lånar för första gången kan ansöka om 2 500 kr, men om man har skött återbetalningen korrekt kan kunden höja lånebeloppet till maximalt 10 000 kr.

Besök Credit Star


Brixo erbjuder lån till svenska privatpersoner på mellan 5 000 kronor till 30 000 kronor utan krav på borgen, pant eller liknande säkerhet.

Lånet betalas tillbaka med en fast månadskostnad under 6 till 24 månader och inga andra avgifter tillkommer.

Besök Brixo


Viakredit's mål är att erbjuda finansiella tjänster som är användarvänliga och uppfyller kundernas behov.

Vi arbetar för att våra kunder ska kunna ansöka om kredit på ett snabbt och smidigt sätt. Vi ser det som vår skyldighet att förstå våra kunders behov och verka för ett öppet och positivt samarbete. Våra kunder är vårt största värde. Vi är glada för att kunderna uppskattar våra tjänster och gärna återkommer till oss. Viakredit lovar sina kunder att arbeta vidare för att kunna erbjuda flera nya och fördelaktiga tjänster samt utveckla kundservicen.

Besök Viakredit


Vårt mål är helt enkelt att erbjuda ett enkelt och schysst sätt att låna pengar.

Vi vill hjälpa privatpersoner att klara sig bättre genom att erbjuda ett flexibelt sätt att låna pengar. Vi skiljer oss från andra kreditinstitut genom att agera snabbt, erbjuda tydliga lånevillkor och -avtal, samt genom att betjäna våra kunder 7 dagar i veckan.

Besök Flexlimit


Credway är det nyaste varumärket inom bolaget Northmill som även driver bl.a Easycredit, som är en av Sveriges största varumärken inom smslån.

Direkt vid lanseringen av Credway så flög populariteten i höjden, till Sverigekredits populäraste långivare av snabblån. Anledningen är att nya långivare alltid blir populära i början. De senaste mätningarna visar att de backat något i statistiken, men är fortfarande en av de populäraste långivarna.

Besök Credway


Vi är ett svenskt finansbolag, men har våra rötter i Finland där vi funnits sedan 2007. Vi ingår i en finsk finanskoncern som verkar i länderna kring Östersjön.

Vår idé är att erbjuda bättre lån genom att använda oss av en modernare teknologi och effektivare organisation än våra konkurrenter. Det ger oss bland annat möjligheten att erbjuda bättre låneräntor än många andra motsvarande långivare.

Besök Euroloan


EverydayPlus är en lättanvänd och flexibel digital kredit som kan utnyttjas likt ett vanligt kreditkort, men utan ett faktiskt kort.

Vi vänder oss till dig som värderar en tydlig prissättning och är i behov av en snabb kredit. EverydayPlus värdesätter tillgänglighet och arbetar ständigt med kundkommunikation. Vi har en väldigt dedikerad kundtjänst som finns tillgänglig via chatt, telefon, email, Facebook och Instagram.

Besök Everyday


Kreditkontot erbjuder en enkel och förhållandevis billig tjänst för dig som behöver låna upp till 20.000 kr.

löptiden är flexibel och låneprocessen är smidig men deras service och tillgänglighet lämnar mer att önska.

Besök Kreditkontot


Extrakredit är en lånetjänst för dig som snabbt behöver ett mindre lån på upp till 20.000 kr.

Lånet kan återbetalas på upp till 2 år och ansökan samt legitimering sker på nätet via BankID.

Besök Extrakredit


Ferratum är ett ledande företag inom snabblån-tjänster och först i Europa att lansera mobilt mindre lån. Vi erbjuder våra kunder trygga, enkla och effektiva finansiella tjänster. Med över 500 anställda glädjer vi oss åt att ha kunnat erbjuda våra tjänster till över 2 miljoner nöjda kunder sedan 2005.

Vårt syfte är att erbjuda de bästa privatlånen vid alla tillfällen till alla konsumenter. Fokus ligger på kundens behov som vi uppnår genom enkla ansökningsprocesser, konfidentiella och säkra tjänster och personlig kundtjänst.

Besök Ferratum


Frogtail ingår i Folkefinansgruppen som grundades 2006 och är ett licensierat finans- och kreditbolag under tillsyn av Finansinspektionen i Sverige och Finanstilsynet i Norge.

Frogtail är i vardaglig mening till för personer som behöver ett kapitaltillskott för speciella inköp. Den som har en regelbunden inkomst kan få låna 1 000-50 000 kronor utan säkerhet. Låntagaren behöver inte heller redovisa vad pengarna ska användas till.

Besök Frogtail


Hos Kortlån kan du snabbt och enkelt ansöka om att låna pengar utan uc kontroll.

Välj ett lånebelopp och låna upp till 20000 kr utan uc kontroll. Lång och flexibel återbetalningstid gör lånet till ett förmånligt årslån utan uc om du vill. Identifiera dig med BankID och låna pengar snabbt.

Besök Kortlån


Monetti startade 2006 med en vision att erbjuda vardagsnära finansiella tjänster till människor vars behov inte täcks av de traditionella bankerna.

Lång erfarenhet och kunskap om våra kunder gör det möjligt för oss att erbjuda mindre krediter till bättre villkor än de flesta andra långivare. Monetti har gjort marknaden för mindre krediter mer kundvänlig med sina enkla och flexibla lån och kan erbjuda en smidig lösning vid tillfälliga ekonomiska behov.

Besök Monetti


Om man hamnar i en situation där man behöver ett lån för exempelvis ett inköp, en renovering, en bostad, bil eller bara för att fylla ut sin hushållskassa en viss månad så finns det många olika alternativ att välja mellan så man får hjälp med ett större eller ett mindre lån för att klara sin utgift.

På dessa sidor ger vi råd och delar med oss av allmän information kring lån så att läsarna dels ska få en bättre uppfattning om hur det fungerar att låna och vad det innebär men även för att läsarna lättare ska kunna hitta de lån som passar dessa bäst. Det finns massor av olika låneformer men även många finansbolag och banker marknaden som erbjuder lån och därmed så finns det också en möjlighet att kunna hitta lite ett förmånligare lån.

Besök Nätlån


Onea.se är en del av Europas största och snabbast växande koncern för mindre konsumentkrediter, 4finance Group.

Vi lånar ut pengar till folk när de behöver det – snabbt, bekvämt och ansvarsfullt. 4finance har varit verksamma i Sverige sedan 2008 och är marknadsledande. Vårt kontor är beläget i centrala Stockholm där även alla våra glada kundtjänstmedarbetare och handläggare arbetar, sju dagar i veckan.

Besök Onea


Vår affärsidé är att tillhandahålla en trygg tjänst för smslån riktade till privatpersoner.

Ansökningsprocessen är enkel och tydlig och vår kundtjänst hjälper gärna till vid eventuella frågor eller funderingar. Vår hemsida har stöd för den senaste tekniken gällande säkerhet för att kunna ge dig som kund tryggaste möjliga upplevelse.

Besök Säker Finans


Freedom Finance är en av Sveriges ledande låneförmedlare med hela 17 års erfarenhet av förmedling av lån.

Vi är helt fristående från långivare och förmedlar lån från flera av landets ledande låneinstitut och banker. Zmarta Group, som står bakom Freedom Finance, har över 200 erfarna medarbetare på kontoren i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors och München.

Besök Freedom Finance

Om MittBanklån

Vi har skapat MittBanklån för dig som letar efter ett billigt snabblån med låg ränta och goda villkor. I denna översikt kan du snabbt få en överblick över de billigaste och bästa snabblånen.

Copyright © 2022
MittBanklån.se | Alla Rättigheter Reserverade